Leonard Orban a avut o întrevedere cu ministrul de Externe georgian Grigol Vaşadze

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, s-a întâlnit, luni, la Bucureşti, cu ministrul Afacerilor Externe georgian, Grigol Vaşadze, cu care a discutat în special despre demersurile Georgiei de apropiere de Uniunea Europeană.

144 afișări
Imaginea articolului Leonard Orban a avut o întrevedere cu ministrul de Externe georgian Grigol Vaşadze

Leonard Orban (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Şeful diplomaţiei georgiene a prezentat progresele înregistrate de ţara sa în vederea încheierii cu Uniunea Europene a acordului de asociere, precum şi a acordului de liber schimb", se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Europene.

Totodată, ministrul Grigol Vaşadze a expus situaţia negocierilor vizând liberalizarea regimului de vize pentru cetăţenii Georgiei care doresc să se deplaseze pe teritoriul Uniunii Europene.

"România sprijină aspiraţiile europene ale Georgiei şi eforturile pe care le depune în acest sens", a asigurat ministrul Leonard Orban, menţionând disponibilitatea Bucureştiului de a susţine din punct de vedere tehnic acţiunile autorităţilor de la Tbilisi.

Şeful diplomaţiei georgiene face o vizită de două zile la Bucureşti, în perioada 2-3 septembrie 2012, participând ca invitat de onoare la reuniunea anuală a diplomaţiei române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici