Lia Olguţa Vasilescu a venit la vot împreună cu familia

Candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, şi-a exercitat dreptul de vot la Secţia 120 din cadrul Liceului CFR din Craiova.

3215 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu a venit la vot împreună cu familia

Lia Olguţa Vasilescu a venit la vot împreună cu familia (Imagine: Remus Badea/Mediafax foto)

Lia Olguţa Vasilescu a venit împreună cu soţul său şi cei doi copii, dar şi alături de preşedintele PSD, candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean, Ion Prioteasa.

Când a introdus buletinele în urne, ea a chemat-o pe fiica sa: "Vino, mami, să pui mâna, că tu eşti norocoasă".

La ieşirea din secţia de votare, Lia Olguţa Vasilescu a ţinut să tragă un semnal de alarmă în privinţa fraudelor electorale.

"Ieri, am avertizat opinia publică că vor încerca sistemul suveică, s-a dovedit că am avut dreptate şi informaţiile au fost corecte, deja i-am surprins la două secţii de vot. Îi avertizez pe această cale pe toţi cei care încearcă să fraudeze alegerile că infracţiunea se pedepseşte cu închisoarea", a declarat Vasilescu.

Ea s-a declarat încrezătoare în craioveni că "au realizat că este nevoie de mult mai mult de făcut în oraş, că trebuie să intre şi ei în secolul 21". ea şi-a exprimat încrederea că alegătorii din muncipiu "vor lua decizia cea mai bună".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici