Liberalii au votat susţinerea în continuare a lui Florin Cîţu în funcţia de premier

  • Liberalii au votat, joi, în Biroul Permanent Naţional (BPN) pentru susţinerea în continuare a lui Florin Cîţu în funcţia de premier, după scandalul din Coaliţie.
  • USR PLUS a condiţionat rămânerea la guvernare de plecarea lui Cîţu.
774 afișări
Imaginea articolului Liberalii au votat susţinerea în continuare a lui Florin Cîţu în funcţia de premier

Liberalii au votat susţinerea în continuare a lui Florin Cîţu în funcţia de premier

În şedinţa BPN a PNL, convocată după scandalul din Guvern, izbucnit după ce premierul Florin Cîţu l-a demis pe ministrul Justiţiei, Stelian Ion, liberalii au votat cu 54 de voturi din 54 susţinerea în continuare a lui Cîţu în funcţia de premier, cu toate că USR PLUS a condiţionat rămânerea la guvernare de plecarea premierului.

La BPN nu a participat preşedintele partidului, Ludovic Orban, care a lansat un apel la responsabilitate a premierului şi a miniştrilor PNL.

Co-preşedinţii USR PLUS, Dacian Cioloş şi Dan Barna, au ajuns şi ei la Parlament, au aflat decizia, dar nu au făcut încă declaraţii.

Stelian Ion a fost revocat din funcţia de ministru al Justiţiei, a anunţat, miercuri, premierul Florin Cîţu. Revocarea a fost motivată de disputa privind avizul pentru programul Anghel Saligny, în valoare de 50 de miliarde de lei.

Interimar la Ministerul Justiţiei a fost numit Lucian Bode, acesta fiind al treilea minister pe care îl conduce într-un singur an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici