Liderii coaliţiei se reunesc luni şi marţi seară, pentru Legea salarizării şi discuţii politice

Liderii coaliţiei se vor reuni, luni, la ora 18.00, pentru a discuta pe tema Legii salarizării unitare, precum şi marţi, tot la ora 18.00, pentru o discuţie politică, a declarat, pentru MEDIAFAX, liderul deputaţilor minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

19 afișări
Imaginea articolului Liderii coaliţiei se reunesc luni şi marţi seară, pentru Legea salarizării şi discuţii politice

Liderii coaliţiei se reunesc luni şi marţi seară, pentru Legea salarizării şi discuţii politice (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

Conform lui Pambuccian, întâlnirea de luni seară vizează o discuţie tehnică pe Legea salarizării unitare în sistemul bugetar.

De asemenea, marţi, de la ora 18.00, coaliţia va avea "o discuţie politică", a precizat deputatul.

Premierul Emil Boc a anunţat, sâmbătă, că Legea bugetului pe anul 2011 va fi gata imediat după finalizarea Legii salarizării unitare, pentru că aceasta trebuie să stea la baza bugetului.

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, a declarat, în urmă cu o săptămână, că proiectul bugetului de stat pe 2011 a fost finalizat şi că se aşteaptă adoptarea Legii salarizării unitare. "Am finalizat bugetul, aşteptăm Legea salarizării unitare, este încă în negocieri, negociem cu sindicatele şi patronatele şi sperăm ca într-un timp foarte scurt se va finaliza şi s-o adoptăm. Nu pot să spun numărul de zile, mi-aş dori cât mai repede", declara Ialomiţianu.

Pentru adoptarea Legii salarizării, Guvernul ia în calcul asumarea răspunderii, aşa cum a declarat premierul Emil Boc încă de acum aproximativ două săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici