Liderii PDL s-au reunit la Guvern pentru a discuta cu Boc înaintea noii sesiuni parlamentare

Mai mulţi lideri din conducerea PDL s-au reunit, marţi, la Palatul Victoria, pentru a discuta cu primul-ministru Emil Boc înaintea noii sesiuni parlamentare şi a analiza activitatea membrilor Guvernului, pe care premierul o va prezenta miercuri grupurilor parlamentare democrat-liberale.

21 afișări
Imaginea articolului Liderii PDL s-au reunit la Guvern pentru a discuta cu Boc înaintea noii sesiuni parlamentare

Liderii PDL s-au reunit la Guvern pentru a discuta cu Boc înaintea noii sesiuni parlamentare (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Printre liderii prezenţi la Guvern s-au aflat preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, mai mulţi miniştri şi lideri din teritoriu ai PDL.

Guvernul propune, în noua sesiune legislativă, să modifice toată legislaţia muncii, să introducă votul prin corespondenţă în cazul românilor din străinătate, să simplifice proceduri de privatizare şi să reglementeze funcţia de verificare a achiziţiilor publice şi utilizarea caselor de marcat fiscale.

Şeful Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul, Valentin Iliescu, a prezentat o lista cu o sută de noi proiecte de legi ale Guvernului pentru cea de-a doua sesiune ordinară a anului 2010, în cadrul şedinţei lunare cu şefii de agenţii guvernamentale şi cu secretarii de stat care răspund de relaţia cu Parlamentul în ministere.

BPN al PDL a decis luni, ca grupurile parlamentare ale partidului să se întâlnească miercuri după-amiază la Parlament cu conducerea partidului, unde premierul va prezenta o evaluare a activităţii Guvernului şi a miniştrilor.

Premierul Emil Boc le-a spus, luni seară, celor prezenţi la şedinţa BPN al PDL, că după ce va prezenta grupurilor parlamentare ale partidului raportul de evaluare a miniştrilor va asculta punctele de vedere şi, după o consultare cu preşedintele, va veni cu propuneri legate de componenţa Cabinetului.

Surse din PDL au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că premierul a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat de unii reprezentanţi ai PDL ce se va întâmpla din punct de vedere instituţional după ce şeful Guvernului va prezenta raportul în faţa parlamentarilor democrat-liberali.

Sursele citate au precizat că premierul a spus că întâlnirea cu grupurile PDL a fost programată pentru miercuri la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici