Liderul PC Iaşi: Ciuhodaru încearcă să revină în PC

Liderul filialei ieşene a Partidului Conservator (PC), Vasile Şalaru, susţine că deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru încearcă să revină în PC, după ce a plecat din acest partid în septembrie 2011, Ciuhodaru replicând că "nu bate la uşa nimănui".

737 afișări
Imaginea articolului Liderul PC Iaşi: Ciuhodaru încearcă să revină în PC

Liderul PC Iaşi: Ciuhodaru încearcă să revină în PC (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Şeful conservatorilor ieşeni, Vasile Şalaru, a declarat, sâmbătă, pentru că deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru, care a plecat anul trecut din PC, a avut unele discuţii la nivel central cu liderii partidului, pentru a reveni în rândurile acestei formaţiuni politice.

"Ciuhodaru încearcă să revină în PC. Mi-a spus-o preşedintele partidului. Ar trebui ca Tudor Ciuhodaru să se fi schimbat foarte mult, ca să-l primim. Când a plecat de la noi, eu unul m-am simţit trădat. Dacă îmi dovedeşte că a înţeles unele lucruri, este ok. Dacă nu înţelege că şi noi am făcut eforturi pentru el, atunci îmi pare rău, uşile rămân închise", a afirmat Vasile Şalaru.

Liderul PC Iaşi a spus că Tudor Ciuhodaru ar putea reveni în PC doar în anumite condiţii.

"Dacă spune că a greşit, rămâne să discutăm. În orice caz, trebuie să prezinte nişte garanţii", a adăugat liderul PC Iaşi.

La rândul său, deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru a spus că "nu bate la uşa nimănui".

"Eu nu bat la uşa nimănui. Însă apreciez faptul că partidele se bat pentru mine", a afirmat Tudor Ciuhodaru.

La alegerile din 2008, Ciuhodaru a fost ales pe listele PSD, însă la scurt timp a demisionat din acest partid, acuzând unele neînţelegeri cu şeful social-democraţilor ieşeni Gheorghe Nichita. O perioadă, Ciuhodaru a activat ca independent, apoi s-a înscris în UNPR.

După alte câteva luni, el a trecut la conservatori, iar în septembrie 2011 a demisionat din PC şi s-a înscris în UNPR, unde activează şi în prezent.

Ciuhodaru este susţinut de UNPR pentru a candida la Primăria Iaşi, în tandem cu Constantin Simirad, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, care din această lună a devenit membru UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici