Liderul senatorilor PNL a renunţat la funcţie. Orban l-a propus pe Florin Cîţu - surse

Liderul grupului PNL din Senat, Iulian Dumitrescu, a renunţat, luni, la funcţie, preşedintele partidului propunându-l pe Florin Cîţu pentru a prelua această funcţie, au declarat pentru MEDIAFAX surse din interiorul partiduluui

274 afișări
Imaginea articolului Liderul senatorilor PNL a renunţat la funcţie. Orban l-a propus pe Florin Cîţu - surse

Liderul senatorilor PNL a renunţat la funcţie. Orban l-a propus pe Florin Cîţu - surse

”Iulian Dumitrescu a demisionat în timpul BEx-ului (Biroul Executiv al PNL - n.r.) din funcţia de lider al grupului PNL de la Senat. Ludovic (Orban - n.r.) l-a propus pe Florin Cîţu să îi ia locul”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

Propunerea lui Ludovic Orban fi votată în grupul parlamentar PNL de la Senat.

Potrivit surselor citate, o altă propunere de înlocuire a lui Iulian Dumitrescu a fost Alina Gorghiu, dar ea a refuzat, afirmând că preferă funcţia de vicepreşedinte al Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici