Liviu Dragnea despre adoptarea bugetului pe 2019: În ianuarie, am înţeles

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, joi, că bugetul de stat pe 2019 ar putea fi adoptat în luna ianuarie a anului viitor, precizând că va discuta în coaliţie cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu dacă va fi convocată o sesiune extraordinară pe acest subiect.

495 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea despre adoptarea bugetului pe 2019: În ianuarie, am înţeles

Liviu Dragnea despre adoptarea bugetului pe 2019: În ianuarie, am înţeles

„În ianuarie, am înţeles. Pentru că a fost acest joc cu CSAT - ia avizul, na avizul. Astăzi, practic, s-a încheiat sesiunea parlamentară în glorie pentru Opozţie, o mare victorie la moţiunea de cenzură. O să ne consultăm în perioada urmãtoare cu liderii de grupuri parlamentare din Cameră şi Senat, o să vorbesc cu domnul preşedinte Tăriceanu şi să vedem dacă vom convoca o sesiune extraordinară în ianuarie sau nu şi, dacă o vom convoca, cam când să fie", a anunţat Liviu Dragnea

Chestionat dacã ordonanţa cu măsuri fiscal-bugetare are legătură cu bugetul pe anul viitor, liderul PSD a spus că majoritatea prevederilor acestui act normativ influenţează "într-o oarecare mãsurã".

"Majoritatea prevederilor din aceastã ordonanţă influenţează bugetul pe anul viitor într-o oarecare măsură. Înainte de adoptarea fiecărui proiect de lege pentru bugetul de stat, fiecare Guvern a adoptat o ordonanţã cu măsuri fiscal-bugetare, mai mare sau mai mică", a adăugat Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că membrii CSAT au avizat favorabil proiectul bugetelor instituţiilor din domeniul securităţii naţionale, dar şi planul de înzestrare a Armatei României pentru perioada 2019-2028 şi numărul militarilor care vor pleca în misiuni în misiuni externe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici