Liviu Dragnea: M-am întâlnit azi cu Victor Ponta, de ziua lui; am discutat despre CEx, unde va veni

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, după o întrevedere cu lideri ai partidului la sediul PSD, că s-a întâlnit în cursul zilei cu premierul Victor Ponta, de ziua de naştere a acestuia şi i-a urat "La mulţi ani!".

640 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: M-am întâlnit azi cu Victor Ponta, de ziua lui; am discutat despre CEx, unde va veni

Liviu Dragnea: M-am întâlnit azi cu Victor Ponta, de ziua lui; am discutat despre CEx, unde va veni (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

"Cu Victor Ponta m-am întâlnit azi, de ziua lui, i-am urat lucruri bune, am discutat cu el despre Comitetul Executiv de mâine (luni - n.r.), unde va veni", a spus Liviu Dragnea.

Şeful interimar al PSD a avut, duminică, o întâlnire cu lideri ai partidului, printre care şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi secretarii formaţiunii.

Dragnea a precizat că au fost discutate detalii tehnice şi de organizare pentru şedinţa Comitetului Executiv Naţional, care va avea luni.

"Am cerut secretarului general ca săptămâna aceasta, până azi, să pregătească documentele pentru CEx-ul de mâine, unde trebuie să adoptăm data Congresului, regulamentul de organizare a scrutinului universal, pentru că preşedintele PSD va fi ales de toţi membrii. De asemenea, propunerile de modificare a Statutului, care trebuie să fie adoptate întâi în CEx, apoi prezentate în Congres", a precizat Dragnea.

Pe de altă parte, liderul PSD a spus că premierul Victor Ponta are în continuare sprijinul partidului, iar social-democraţii nu vor vota moţiunea de cenzură pregătită de PNL.

Dragnea a adăugat că nu poate anunţa încă dacă va candida sau nu la Congres, ci aşteaptă să vadă cum vor fi primite propunerile pe care le-a avansat pentru partid. Dragnea a explicat că decizia sa nu depinde de procesul în care este implicat.

"Depinde de ce voi simţi, că pot face ca acest partid să intre într-un nou ciclu politic, că majoritatea membrilor îşi doresc asta", a spus Dragnea.

Victor Ponta a împlinit duminică 43 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici