Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu fac apel la calm prin intermediul televiziunilor

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent duminică seară în studio la România Tv, unde, imediat după interviu, a intrat în direct prin telefon premierul Sorin Grindeanu, cei doi transmiţând un apel la calm protestatarilor din Piaţa Victoriei.

4634 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu fac apel la calm prin intermediul televiziunilor

Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu fac apel la calm prin intermediul televiziunilor (Imagine: ALEXANDRA PANDREA/MEDIAFAX FOTO)

''Toţi trebuie să fim conştienţi că România are nevoie de calm. Toţi. Asta este foarte important. Nimeni nu câştigă dacă se prelungeşte această criză. Guvernul a făcut ce avea de făcut. Cei care au stârnit ar trebui să înţeleagă că nu e bine să mai continue aşa pentru că această tulburare nu poate să antreneze decât alte tulburări'', a spus Dragnea.

''Nu avem nevoie de aşa ceva în România, nimeni nu a furat, nimeni nu a avut gânduri ascunse, nimeni nu a vrut să atace statul de drept, nimeni nu a vrut să afecteze lupta împotriva corupţiei, deci toată lumea ar trebui să se calmeze. Este important asta. Cine crede că va câştiga din asta greşeşte profund'', a continuat preşedintele PSD.

Imediat după interviul lui Dragnea, la România Tv a intrat prin telefon, în direct, premierul Grindeanu.

''Aş îndemna la calm. Vă spun ce cred că ar fi bine şi normal pentru ţara noastră, noi, Guvernul, vom urma transpunerea în practică a programului de guvernare, votat de foarte mulţi români. Săptămâna viitoare voi merge în Parlament unde va avea loc votul pe buget, ceea ce noi am promis să se regăsească din punct de vedere financiar în bugetul propus de noi pe 2017'', a afirmat şi Grindeanu.

''Am făcut ceea ce cred că trebuia sa fac ca şi prim-ministru şi anume abrogarea acelei OUG care a dus la aceste manifestaţii. Poate că vina noastră a fost şi în mod sigur a fost o foarte proastă comunicare, dar în mod sigur pot să vă spun că este absolut obligatoriu în perioada următoare să existe aceste modificări pe Codul penal şi pe Codul de procedură penală conform deciziilor CCR. Lucrurile astea cred că sunt clare pentru toată lumea. De acea făceam şi un apel la calm şi la revenire la normalitate'', a adăugat premierul.

Premierul a avut o intervenţie telefonică şi la Antena 3, unde, după ce a plecat de la România Tv, a ajuns şi Liviu Dragnea, pentru a acorda un interviu în direct în studio.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici