LOCUL 3 la ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2014: Candidaţii aleşi după Ponta şi Iohannis în cele mai multe judeţe

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, s-a clasat pe locul al treilea în primul tur al alegerilor în cele mai multe judeţe - 14. În ceea ce priveşte procentele obţinute, candidatul UDMR, Kelemen Hunor, s-a clasat pe locul al treilea cu cele mai mari procente, unul dintre acestea fiind 22,96% în Mureş.

5109 afișări
Imaginea articolului LOCUL 3 la ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2014: Candidaţii aleşi după Ponta şi Iohannis în cele mai multe judeţe

Elena Udrea (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Elena Udrea s-a clasat pe locul al treilea în 14 judeţe

Elena Udrea, candidatul PMP, a obţinut poziţia a treia în primul tur al prezidenţialelor în cele mai multe judeţe - 14. Dintre acestea, 10 l-au ales pe Victor Ponta câştigător, celelalte patru fiind câştigate de Klaus Iohannis.

Cel mai mare procent pe care l-a obţinut Udrea a fost 9,29% în Tulcea, urmat de judeţele Constanţa şi Neamţ, cu 8,07, respectiv 7,26 la sută.

Călin Popescu Tăriceanu s-a clasat pe locul al treilea în 11 judeţe

Călin Popescu Tăriceanu, candidatul PRL, s-a clasat pe locul al treilea în opţiunile votanţilor în 11 judeţe. Dintre acestea, Tăriceanu a primit cel mai mare procent în judeţul Prahova 8,4 la sută, urmat de Argeş, cu 8,04%, şi Braşov, cu 7,04%.

Dan Diaconescu s-a clasat pe locul al treilea în 6 judeţe

Rezultatele voturilor îl arată pe candidatul PPDD în poziţia a treia în şase judeţe din ţară, având cel mai mare procent în Olt - 6,96 la sută. Diaconescu a primit 5,98% din voturi în judeţul Ialomiţa şi 5,53% din Caraş-Severin.

Monica Macovei s-a clasat pe locul al treilea în 4 judeţe

Candidatul independent Monica Macovei ocupă locul al treilea în preferinţele alegătorilor în Bucureşti şi trei judeţe. În Capitală a primit 12% din voturi, procentul din următorul judeţ, Cluj, fiind mai mic cu peste 4 procente - 7,74%.

Kelemen Hunor s-a clasat pe locul al treilea în 4 judeţe

Candidatul UDMR s-a clasat pe poziţia a treia tot în patru judeţe: Mureş, cu 22,96 la sută, Satu Mare, Sălaj şi Bihor.

Klaus Iohannis s-a clasat pe locul al treilea în primul tur al alegerilor prezidenţiale în judeţul Harghita

Victor Ponta s-a clasat pe locul al treilea în primul tur al alegerilor prezidenţiale în judeţul Covasna

Datele au fost preluate din raportările oficiale făcute de BEC şi Birourile Electorale Judeţene. Până la ora publicării acestui articol, statisticile pentru judeţul Ilfov nu au fost făcute publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici