Locul de deputat al lui Cătălin Cherecheş, validat primar al oraşului Baia Mare, declarat vacant

Camera Deputaţilor a adoptat, luni, cu 132 voturi "pentru" şi o abţinere, hotărârea prin care se constată încetarea mandatului şi se declară vacant locul de deputat al lui Cătălin Cherecheş, ca urmare a demisiei acestuia după ce a fost ales primar al oraşului Baia Mare.

39 afișări

Cătălin Cherecheş (PNL) a anunţat, în plen, că renunţă la calitatea de deputat ca urmare a validării sale ca primar al oraşului Baia Mare.

"Mulţumesc pentru colegialitate şi am încredere că toţi colegii mei vor găsi un sprijin pentru problemele cu care ne confruntăm. Să ne dea Dumnezeu un gând bun pentru cetăţenii pe care îi reprezentăm!", a afirmat Cherecheş.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, l-a felicitat pe Cherecheş pentru rezultatul alegerilor din Baia Mare.

Deputaţii au votat, apoi, hotărârea de constatare a încetării mandatului deputatului Cătălin Cherecheş şi se declară vacant locul de deputat din circumscripţia 26 Maramureş Colegiul 2.

Camera Deputaţilor urmează să înainteze hotărârea de vacantare a postului de deputat către Autoritatea Electorală Permanentă, după care Guvernul trebuie să organizeze alegeri parţiale, în termen de trei luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici