Ludovic Orban, despre dosarul lui Cîţu din SUA: „Nu mi-a spus nici în discuţii personale, nici în proceduri legale”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, că nu a fost informat de Florin Cîţu despre problemele cu dosarele din SUA, nici în discuţii personale, nici în cadrul procedurilor legale.

254 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, despre dosarul lui Cîţu din SUA: „Nu mi-a spus nici în discuţii personale, nici în proceduri legale”

Orban: Cîţu nu mi-a spus nici în discuţii personale, nici în în proceduri legale despre dosarul său

Orban a declarat, la Realitatea Plus, că nu a avut niciodată informaţii despre problemele cu dosarele din SUA ale premierului Florin Cîţu, care au apărut în spaţiul public în ultimele zile.
 
„Nu am avut niciun fel de informaţii legate de problemele care au apărut în spaţiul public săptămâna trecută, nici în discuţiile personale pe care le-am avut cu domnul prim-ministru, nici în procedurile legale de verificare pe care le-am derulat în poziţiile pe care le-am avut. Nu am primit aceste informaţii”, a spus Orban.
 
Orban a mai spus că Florin Cîţu s-a înscris în PNL în octombrie sau în noiembrie 2016 şi a fost susţinut pe listele de candidaţi la Senat în Bucureşti la alegerile din decembrie 2016, propus de Alina Gorghiu, „probabil de domnul Isar (soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar – n.r.), prietenul domnului Cîţu”.
 
„În 2016 nu eram preşedinte, era altcineva preşedinte. Nu mai ţin minte în 2016 ce a zis Organizaţia de Bucureşti. Eu în 2016 m-am retras din viaţa politică, nu am candidat în 2016, ca urmare a unui dosar care mi-a fost instrumentat înainte de începerea efectivă a campaniei de locale, candidat fiind din partea PNL la funcţia de primar general”, a mai spus Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dosar,
orban,
sua,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici