Ludovic Orban invită liberalii să participe la mitingul din 10 august

Ludovic Orban a declarat, luni, că membrii şi simpatizanţii PNL sunt invitaţi să participe la mitingul din 10 august. El a anunţat că a cerut DIICOT să urgenteze cercetările pentru reprimarea protestului din vara anului trecut, de către autorităţi.

193 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban invită liberalii să participe la mitingul din 10 august

Ludovic Orban invită liberalii să participe la mitingul din 10 august

„Mitingul este miting. Noi am participat şi la celelalte mitinguri. Orice membru al Partidului Naţional Liberal sau orice simpatizant este invitat şi încurajat să participe la această formă de protest anunţată pe 10 august. Mai mult decât atât, am şi somat DIICOT-ul să urgenteze cercetările, să nu încerce să muşamalizeze gravele încălcări ale legii, gravele infracţiuni care au fost săvârşite de forţele de ordine, care au pus în pericol viaţa şi integritatea fizică a cetăţenilor români. De altfel, există peste 800 de plângeri care au fost depuse de cetăţeni români, care au fost agresaţi în cadrul manifestaţiei din 10 august, care nu au fost soluţionate nici până astăzi”, a declarat Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv.

Liderul PNL a afirmat că ar trebui finalizate şi dosarele Mineriadei sau cel al Revoluţiei.

„Nici astăzi dosarul Revoluţiei nu este finalizat, dosarul Mineriadei nici el nu este finalizat, sunt evenimente importante în istoria de după 1989 în care, nici până astăzi nu a fost identificat şi condamnat niciun vinovat. Mi-am mai exprimat odată acest punct de vedere că nu acceptăm ca şi în cazul 10 august să se tragă de timp şi să nu fie sancţionaţi vinovaţii”, a adăugat Orban.

Taguri:
pnl,
orban,
declaraţii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici