Ludovic Orban: Mulţumesc lui Chiliman şi echipei PNL Sector 1, demisă pe nedrept

Liberalul Ludovic Orban a declarat, la anunţarea victoriei USL în cele şase colegii din Sectorul 1 potrivit exit-poll-urilor, că îi mulţumeşte pentru aceste rezultate primarului Andrei Chiliman, dar şi echipei PNL Sector 1 "demisă pe nedrept în prag de campanie".

386 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Mulţumesc lui Chiliman şi echipei PNL Sector 1, demisă pe nedrept

Ludovic Orban (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"În primul rând, îi mulţumesc domnului Andrei Chiliman a cărui susţinere în această campanie a fost decisivă pentru rezultatul care cred că va fi cel mai bun rezultat la nivelul Bucureştiului, dacă nu cumva comparabil cu cele mai bune rezultate de la nivel naţional", a afirmat Orban.

El a ţinut să mulţumească şi fostei echipe de conducere a organizaţiei PNL Sector 1, arătând că aceasta a fost "demisă pe nedrept" în pragul campaniei electorale.

"Vreau să îi mulţumesc în mod onest echipei PNL Sector 1, care în mod nedrept a fost demisă în prag de campanie. S-a mobilizat şi şi-a arătat cu adevărat valoarea şi capacitatea şi a arătat că, fără să mai aibă funcţii, ca simpli membri de partid, au arătat ce înseamnă forţa PNL chiar şi atunci când membrii partidului sunt supuşi unor măsuri profund nedrepte şi împotriva realităţilor politice", a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă la sediul de campanie al USL din Sectorul 1.

El a subliniat că echipa de campanie din Sectorul 1 a mers din casă în casă pe fiecare stradă şi a recepţionat mesajele din partea cetăţenilor.

"Mesajul a fost: «Concentraţi-vă pe relansarea economică, pe măsuri care să asigure cu adevărat o relansare economică a ţării». Al doilea mesaj primit este că lumea este sătulă de scandal, de dezbinare, de circ. Lumea vrea politicieni responsabili, care să aibă proiecte serioase pentru ţară, vrea politicieni care să acţioneze în baza unor programe elaborate de profesionişti şi mai ales vrea în fruntea Guvernului oameni de capacitate, care şi-au demonstrat de-a lungul timpului valoarea şi capacitatea de a conduce ministere, agenţii şi alte structuri guvernamentale", a mai spus Ludovic Orban.

Primarul Sectorul 1, Andrei Chiliman, a declarat, duminică seară, că USL a câştigat toate mandatele de parlamentar din sector, respectiv patru de deputaţi şi două se senatori. El a precizat că scorul USL este de peste 60%.

Candidaţii USL în Sectorul 1 au fost: la Senat - Călin Popescu Tăriceanu şi Titus Corlăţean, iar la Cameră - Ludovic Orban, Vlad Nistor, Dan Tudorache, Diana Tuşa. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici