Ludovic Orban: PNL e pregătit să-şi asume răspunderea guvernării. Vom depune moţiune de cenzură

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, sâmbătă, că în noua sesiune parlamentară va fi depusă o nouă moţiune de cenzură, precizând că liberalii sunt pregătiţi în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării.

652 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: PNL e pregătit să-şi asume răspunderea guvernării. Vom depune moţiune de cenzură

Ludovic Orban: PNL e pregătit să-şi asume răspunderea guvernării. Vom depune moţiune de cenzură

"Partidul Naţional Liberal este pregătit, în orice moment, să-şi asume răspunderea guvernării. Avem soluţii, avem oameni de calitate, vrem să readucem normalitatea, competenţa şi meritocraţia în funcţionarea instituţiilor publice şi în orice moment România are nevoie de noi, Partidul Naţional Liberal este pregătit să-şi asume răspunderea guvernării", a declarat, sâmbătă, Ludovic Orban.

Întrebat ce alianţe va face, liderul PNL nu a dat detalii, însă a spus că dacă va fi necesar, va construi o alianţă parlamentară.

"Vom construi o majoritate parlamentară, obiectivul nostru este să punem punct, cât mai repede posibil, acestei guvernări dezastruoase pentru România care, în fiecare zi, provoacă efecte nocive, pentru fiecare român care
trăieşte în România şi nu face altceva decât să pună pe umerii generaţiilor care vor veni, noi datorii şi noi obligaţii. Cu siguranţă, vom depune moţiune de cenzură în sesiunea parlamentară septembrie- decembrie. Ştiţi foarte bine că am folosit acest instrument democratic, constituţional, care este singurul instrument pe care îl are la dispoziţie opoziţia pentru a da jos Guvernul", a mai declarat Ludovic Orban.

Solicitat să comenteze dacă o majoritate parlamentară poate fi făcută inclusiv cu cei din ALDE şi PRO România, liberalul a răspuns: "Cu orice formaţiune politică sau orice parlamentar care aderă la viziunea preşedintelui Iohannis, la valorile, la principiile fundamentale ale democraţiei de tip liberal de la nivel euro-atlantic şi a celor care, într-adevăr, vor un proces de reconstrucţie în România, un proces de readucere a normalităţii, un proces în care resursele să fie folosite pentru a investi în oameni, în educaţie, în sănătate, în infrastructură, în tot ceea ce este necesar pentru ca românii să poată să aibă o calitate a vieţii în ţara lor".

Taguri:
orban,
moţiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici