Macovei, la "Gândul Live": Nu voi coabita cu Victor Ponta. Un premier de vis ar fi Daniel Morar

Candidatul independent la Preşedinţie Monica Macovei a declarat, luni, la "Gândul Live", că nu va coabita cu Victor Ponta ca premier dacă ea va ajunge preşedinte, ea precizând, de asemenea, că un premier "de vis" ar fi, în opinia ei, Daniel Morar.

292 afișări
Imaginea articolului Macovei, la "Gândul Live": Nu voi coabita cu Victor Ponta. Un premier de vis ar fi Daniel Morar

Macovei, la "Gândul Live": Nu voi coabita cu Victor Ponta. Un premier de vis ar fi Daniel Morar (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit Monicăi Macovei, "un premier de vis ar fi Daniel Morar". Ea a explicat că, plecând de la activitatea pe care a avut-o Daniel Morar, acesta cunoaşte mecanismele corupţiei, inclusiv în Guvern, ceea ce ar garanta o luptă eficientă împotriva acestui fenomen.

Ea a mai spus că, dacă va ajunge preşedinte, nu va coabita cu Victor Ponta ca premier.

Macovei a spus, la "Gândul Live", că nu se gândeşte la varianta în care nu ar intra în turul doi la prezidenţiale, pentru că este "calată pe a câştiga".

Cu toate acestea, ea a precizat că ar susţine în turul doi, dacă nu ar intra, doar pe acel candidat care i-ar da garanţii scrise privind susţinerea unor principii la care ea ţine.

Răspunzând unei întrebări, ea a catalogat candidatura Elenei Udrea la Preşedinţie drept "colorată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici