Maria Gheorghiu, una dintre iniţiatoarele Programului "Fiecare copil în grădiniţă", numită consilier al premierului

Maria Gheorghiu, una dintre iniţiatoarele Programului "Fiecare copil în grădiniţă", a fost numită consilier de stat la Cancelarie printr-o decizie a prim-ministrului Dacian Cioloş, ea urmând să se ocupe de programele anti-sărăcie, dar şi de "comisia de tăiat hârtii".

637 afișări
Imaginea articolului Maria Gheorghiu, una dintre iniţiatoarele Programului "Fiecare copil în grădiniţă", numită consilier al premierului

Maria Gheorghiu, una dintre iniţiatoarele Programului "Fiecare copil în grădiniţă", numită consilier al premierului (Imagine: transilvaniareporter.ro)

"Maria Gheorghiu se alătură echipei guvernamentale într-un moment important pentru a continua şi implementa programele-fanion ale Executivului: Pachetul naţional anti-sărăcie, Comisia de tăiat hârtii şi Pachetul de măsuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate. Experienţa celor 15 ani la catedră şi tenacitatea de care a dat dovadă pe parcursul a încă 15 ani în managementul unui ONG au fost încununate de succes prin preluarea, pentru prima dată, la nivel guvernamental a unui program social iniţiat de societatea civilă în beneficiul comunităţilor defavorizate", se arată în comunicatul emis, miercuri, de Guvern.

Potrivit documentului citat, Maria Gheorghiu are studii în psihologie şi a participat, în ţară şi în străinătate, la numeroase programe în domeniul educaţiei şi managementului.

Ea este iniţiatoarea programului "Fiecare Copil În Grădiniţă" şi, împreună cu Leslie Hawke, mama actorului american Ethan Hawke, a dezvoltat mai multe proiecte destinate copiilor nevoiaşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici