Marian Cucşa: Am fost demis din funcţia de preşedinte de filială al unui partid care nu va mai exista

Marian Cucşa a anunţat că, în cadrul şedinţei BPC al ALDE, a fost demis de la şefia organizaţiei ALDE Timiş. Acesta a precizat că practic a fost demis din funcţia de preşedinte de filială al unui partid care nu va mai exista.

1871 afișări
Imaginea articolului Marian Cucşa: Am fost demis din funcţia de preşedinte de filială al unui partid care nu va mai exista

Marian Cucşa: Am fost demis din funcţia de preşedinte de filială al unui partid care nu va mai exista

„În cadrul şedinţei BPC ALDE de ieri (miercuri - n.r.), am fost schimbat din funcţia de preşedinte al filialei ALDE Timiş fără a se ţine cont de votul celor peste 700 de delegaţi care au fost prezenţi la conferinţa de alegeri a ALDE Timiş, delegaţi care mi-au încredinţat votul pentru a fi preşedintele filialei Timiş”, a scris Marian Cucşa, joi, pe Facebook.

Acesta a adăugat că va continua să lupte pentru stoparea abuzurilor în ALDE şi pentru relansarea proiectului liberal ale cărui baze le-a pus în anul 2014.

„Cu toate acestea vreau să le mulţumesc încă o dată pentru toată susţinerea şi să îi asigur atât pe colegii din Timiş cât şi pe cei din toată ţara că voi luptă pentru: -stoparea abuzurilor din ALDE; -relansarea proiectului liberal al cărei baze le-am pus în 2014”, a explicat deputatul.

El a mai spus că cei din conducerea centrală a ALDE sunt interesaţi doar de binele personal, nicidecum al partidului sau al românilor, cum ar fi fost normal.

„Dezamăgirea mea şi a multor colegi este că actuala conducere de la nivel central s-a dovedit a fi interesată doar de binele personal, nicidecum de cel al construcţiei politice sau de bunul trăi al românilor, aşa cum era normal. Prin comportamentul laş şi ascunderea scrisorii prin care ALDE este înştiinţată că nu mai are voie să folosească denumirea şi sigla, este foarte clar că cei din conducere au bine conturat planul de distrugere a ALDE şi îngroparea în Pro România”, a completat Cucşa

„Practic, am fost demis din funcţia de preşedinte de filială al unui partid care nu va mai exista... Cu toate acestea, construcţia liberală are resurse şi energie să renască Prin Noi Înşine!”, a conchis Cucşa.

Camera Deputaţilor a luat act, în şedinţa de miercuri, de demisiile din grupul ALDE a deputaţilor Graţiela Gavrilescu, Marian Cucşa, Ion Cupă, Mihai Niţă şi Alexandru Băişanu. Astfel, grupul deputaţilor ALDE s-a desfiinţat.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că ALDE va solicita înfiinţarea unui grup mixt şi la Camera Deputaţilor, alături de Pro România, la fel ca la Senat.

Biroul Politic Executiv al ALDE a decis, vinerea trecută, validarea excluderii lui Teodor Meleşcanu şi celor trei membri ai partidului care au acceptat să fie propuşi miniştri în Guvern.

Alexandru Băişanu, Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă şi Teodor Meleşcanu au anunţat că vor contesta în instanţă decizia excluderii din ALDE.

Taguri:
cucşa,
alde,
filială

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici