Marian Cucşa va decide, alături de colegii excluşi din ALDE, dacă vor merge la un alt partid

Deputatul Marian Cuşca a declarat, pentru MEDIAFAX, că va stabili alături de ceilalţi colegi excluşi, dacă se vor îndrepta către un alt partid politic, în cazul în care ALDE va decide excluderea sa.

595 afișări
Imaginea articolului Marian Cucşa va decide, alături de colegii excluşi din ALDE, dacă vor merge la un alt partid

Marian Cucşa va decide, alături de colegii excluşi din ALDE, dacă vor merge la un alt partid

„Consider că România are nevoie de un partid echilibrat, care să apere capitalul autohton, valorile româneşti, obiceiurile, tradiţiile şi să ducă o reală luptă cu abuzurile la care sunt supuşi cetăţenii”, a afirmat Marian Cucşa, duminică, pentru MEDIAFAX.

ALDE ar putea decide în perioada următoare excluderea din partid a lui Daniel Zamfir şi Marian Cucşa, au spus surse politice, pentru MEDIAFAX. ALDE urmează să se întrunescă la grup, marţi, de la ora 14.00, potrivit surselor citate.

Până acum, ALDE a hotărât să îi excludă pe Teodor Meleşcanu, propus de PSD şi ales preşedinte al Senatului, pe Ion Cupă, Graţiela Gavrilescu şi Alexandru Băişanu, care au acceptat să fie nominalizaţi în Guvern.

Daniel Zamfir, a anunţat, luni, în plenul Senatului, că se va afilia grupului PSD, deoarece nu este o soluţie să rămână independent. Motivul deciziei este păstrarea funcţie de preşedinte al Comisia economice, în urma destrămării grupului ALDE la Senat.

Pe 19 septembrie, Marian Cucşa a anunţat că, în cadrul şedinţei BPC al ALDE, a fost demis de la şefia organizaţiei ALDE Timiş. Lider interimar al filialei este deputatul Anton Anton, fost ministru al Energiei.

Într-un comunicat al organizaţiei ALDE Timiş, Cucşa a fost acuzat că a avut un „comportament deplorabil” faţă de membrii partidului şi că stilul său de conducere a dus la obţinerea rezultatelor slabe la europarlamentare.

Taguri:
cucşa,
alde,
excludere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici