Marian Oprişan: Eu ce vină am dacă niciun coleg din regiunea de Sud-Est nu a dorit să se înscrie?

Marian Oprişan, candidat pentru un post de vicepreşedinte PSD, a declarat că, fiind un partid ”absolut democratic”, oricine are dreptul de a candida pentru o funcţie de conducere, afirmând că el nu are nicio vină pentru că niciun alt coleg nu a dorit să candideze împotriva sa.

274 afișări
Imaginea articolului Marian Oprişan: Eu ce vină am dacă niciun coleg din regiunea de Sud-Est nu a dorit să se înscrie?

Marian Oprişan: Eu ce vină am dacă niciun coleg din regiunea de Sud-Est nu a dorit să se înscrie?

”PSD este un partid absolut democratic. (...) Pentru faptul că suntem un partid democratic este logic ca toată lumea să aibă dreptul să candideze la congresul partidului la orice funcţie doreşte. Eu ce vină am dacă niciun coleg din regiunea de Sud-Est nu a dorit să se înscrie? E vina mea?”, a declarat Marian Oprişan, singurul candidat-bărbat din regiunea de Sud-Est.

El a fost întrebat şi despre social-democraţii care şi-au exprimat public nemulţumirile cu privire la condiţiile în care îşi pot depune candidaturile pentru funcţiile de conducere.

”Nu înţelegeţi cum funcţionează Partidul Social Democrat. PSD este un organism viu, în care oamenii vorbesc, în care oamenii discută, iar la final aceste discuţii duc la soluţii pentru guvernarea ţării, pentru funcţionarea partidului. În condiţiile astea, la final, noi vorbim pe o singură voce. Suntem o echipă unită, avem preşedintele partidului nostru pe dl Liviu Nicolae Dragnea şi mergem în continuare să arătăm românilor că le putem face o viaţă mai bună”, a răspuns Oprişan.

El a fost întrebat dacă o cunoaşte pe Mirela Furtună, celălat candidat din regiunea de Sud-Est.

”Trebuie să o respectăm pe colega noastră, pentru că e o distinsă doamnă deputat şi este normal să candideze dacă domnia sa o doreşte”, a spus Marian Oprişan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici