Marian Vanghelie va împărţi 10.000 de telefoane mobile: Pentru a ţine legătura cu oamenii

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat pentru Gândul că zece mii de telefoane mobile vor fi distribuite bucureştenilor, cu scopul de a "ţine legătura cu oamenii".

1973 afișări
Imaginea articolului Marian Vanghelie va împărţi 10.000 de telefoane mobile: Pentru a ţine legătura cu oamenii

Marian Vanghelie va împărţi 10.000 de telefoane mobile: Pentru a ţine legătura cu oamenii (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Vanghelie a explicat pentru Gândul cum a ajuns să împartă zece mii de telefoane mobile în Capitală: "Ne pregătim pentru campania electorală şi vrem să ştim care sunt problemele celor din Bucureşti. Avem un sistem prin care am împărţit fiecare stradă de Bucureşti, avem câte un om cu care să ţinem legătura pe fiecare stradă. Este reprezentantul nostru zonal, nu este membru de partid. Avem fiecare alee, stradă împărţită stânga, dreapta şi cineva răspunde de fiecare porţiune".

"Nu este vorbă de mită electorală. Omul care primeşte telefonul mobil nu îl foloseşte în interes personal. Dacă în zona de care răspunde se întâmplă ceva, sunt probleme cu lumina cu apa, el va suna la partid să ne aducă la cunoştinţă, iar noi vom încerca să rezolvăm problema. Trebuie să ştim ce problemă are fiecare, ca să îl putem ajuta", spune social-democratul.

Marian Vanghelie a dezvăluit pentru Gândul şi cât costă întreaga operaţiune, care pentru început se va desfăşura în Sectorul 5, susţinând că nu vor plăti niciun leu pentru telefoane.

"Nu vom plăti niciun leu pentru aceste telefoane. Am vorbit cu o firmă de telefonie mobilă pentru zece mii de telefoane în primă fază. Le vom face abonamentul minim de doi, trei euro, dar în care vor avea foarte multe minute în grup, dar şi minute naţionale. Important este ca noi să ţinem legătura cu oamenii. Ei pot suna să ne spună ce probleme sunt".

PSD Bucureşti a realizat şi o lucrare sociologică în Capitală, care acoperă 700.000 de case. "Ştim de ce le place bucureştenilor de Crin Antonescu, de ce îl vor pe Victor Ponta, ştim totul", a declarat Marian Vanghelie.

Surse din PSD Bucureşti au precizat, pentru "Gândul", că studiul sociologic a fost realizat după "reţeta" folosită şi de socialiştii austrieci.

Social-democraţii din Capitală susţin că stau bine în sondajele partidului având o cotă de 38%, spre deosebire de PNL 24%, PDL 18% şi Partidul Poporului 12%.

"Am vrut să aducem 5.000 de reprezentanţi zonali la Sala Palatului şi apoi încă 5.000 şi apoi alţi 5.000 să chemăm conducerea PSD să vină să le vorbească, dar ideea a fost abandonată", au declarat cei din conducerea PSD Bucureşti. Potrivit acestora, reprezentanţii zonali vor avea un rol şi în ziua alegerilor ei urmând să fie repartizaţi în secţiile de vot pentru supravegherea scrutinului.

În campania din 2008, candidatul Marian Vanghelie a împărţit telefoane mobile cu cartele pre-pay în Sectorul 5. "Aseară, după ora 19.00, la mine la uşă a sunat un grup de tineri îmbrăcaţi în tricouri imprimate cu PSD şi cu imaginea primarului Vanghelie. Am deschis şi mi-au dat cadou o pungă, spunându-mi să vin duminică la vot şi, pentru orice problemă, să-l sun pe primarul Marian Vanghelie. N-am înţeles la început ce voiau, dar după ce m-am uitat în pungă am realizat că primisem un telefon mobil nou, în cutie, perfect funcţional", declara pentru Mediafax în 2008 unul din beneficiarii cadourilor lui Marian Vanghelie.

Pe cutia telefonului mobil era inscripţionat mesajul: "Sunaţi-l pe Vanghelie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici