Marko: Premierul ne va transmite concluziile privind miniştrii PDL, ai noştri au fost performanţi

Vicepremierul Marko Bela a declarat miercuri că este normal ca premierul Emil Boc să informeze partenerii din UDMR cu privire la remanierea miniştrilor PDL, precizând că premierul nu a solicitat remanierea miniştrilor UDMR, care, în urma unei analize interne de partid, s-au dovedit performanţi.

17 afișări
Imaginea articolului Marko: Premierul ne va transmite concluziile privind miniştrii PDL, ai noştri au fost performanţi

Marko: Premierul ne va transmite concluziile privind miniştrii PDL, ai noştri au fost performanţi (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Domnul prim-ministru, în mod firesc, ne va informa în legătură cu concluziile domniei sale, respectiv ale PDL, pentru că partenerii noştri de coaliţie - aşa cum ştiu eu, şi ştiţi şi dumneavoastră, discută zilele acestea problema remanierii, fac o analiză a activităţii miniştrilor lor. În ceea ce ne priveşte, noi am încercat să facem o astfel de analiză, în privinţa miniştrilor UDMR, ieri (marţi - n.r.), la Arcuş, unde am avut o întâlnire cu grupurile parlamentare. Din partea noastră opinia e că miniştrii au avut o activitate intensă şi că au fost performanţi, mă refer la miniştrii UDMR", a spus Marko Bela, întrebat dacă a fost consultat de premier cu privire la o eventuală remaniere.

Marko Bela a mai precizat că premierul nu i-a solicitat remanierea vreunui ministru UDMR şi a arătat că partidele din coaliţie au menirea să facă fiecare evaluarea propriilor miniştri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici