Mazăre, înconjurat de nouă fotomodele: Aşa vreau ca litoralul să întâmpine turiştii

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, le-a arătat, vineri seară, jurnaliştilor, care este concepţia lui despre promovarea turismului la Marea Neagră, înconjurat de nouă fotomodele care purtau plăcuţe cu numele diferitor ţări.

3572 afișări
Imaginea articolului Mazăre, înconjurat de nouă fotomodele: Aşa vreau ca litoralul să întâmpine turiştii

Mazăre, înconjurat de nouă fotomodele: Aşa vreau ca litoralul să întâmpine turiştii

După ce la lansarea oficială a viziunii USL pe Turism, de dimineaţă, Mazăre nu a putut urca pe scenă alături de tinerele fotomodele care ar fi trebuit să demonstreze cum întâmpină litoralul turişti din diferite zone ale lumii, primarul de Constanţa şi-a luat revanşa spre seară.

După terminarea Consiliul Naţional Executiv al PNL, Radu Mazăre a venit în faţa jurnaliştilor care urmăriseră şedinţa liberalilor însoţit de cele nouă fotomodele îmbrăcate cu fuste scurte.

Fiecare dintre fotomodele avea câte o plăcuţă cu inscripţia "Welcome", urmată de numele diferitor ţări: Liban, Suedia, Quatar, Belarus, Marea Britanie, Italia, Rusia, Emiratele Arabe, Israel.

"Uite-aşa aş vrea eu ca litoralul să îşi întâmpine turiştii", a explicat Mazăre strategia de promovare a turismului la Marea Neagră.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus, vineri, la lansarea viziunii USL pe turism, că din cauza lui primarul de Constanţa, Radu Mazăre, nu a putut să facă o prezentare din care să facă parte şi câteva fete.

La începutul lansării strategiei USL, Mazăre a făcut o scurtă introducere, el menţionând că, dacă ar fi fost lăsat, ar fi apărut pe scenă însoţit de vreo cincisprezece fete.

După prezentarea strategiei, Victor Ponta a ţinut să îşi asume responsabilitatea pentru a-i fi stricat planurile iniţiale asupra modalităţii de intrare în scenă.

"Din cauza mea nu mai sunt pe scenă fetele lui Radu Mazăre. Mai devreme am fost la şcoala de vară a femeilor din PSD şi am fi dat un semnal greşit de promovare în partid. Nu aş fi vrut să se întâmple acest lucru şi îmi asum această vină", a spus Ponta.

După el, la microfon a intervenit copreşedintele USL Crin Antonescu, precizând că Ponta îşi asumă o responsabilitate mai mare decât vina actuală.

Înaintea lansării strategiei USL pe turism, între Radu Mazăre, pe de o parte, şi Crin Antonescu şi Victor Ponta, pe de altă parte, a avut loc o discuţie în contradictoriu privind modalitatea de prezentare a evenimentului, primarul din Constanţa dorind una mai animată.

De altfel, Radu Mazăre a declarat, vineri, că politicienii care "au strâmbat din nas" că din prezentarea strategiei pe turism a USL fac parte şi "fetele frumoase", spunând că vor fi daţi la televizor, vor "să pozeze în altceva decât sunt", deşi unii au ajuns la a treia soţie.

Tot vineri, la Mamaia a avut loc şi Şcoala de vară a femeilor PSD, unde Radu Mazăre a venit îmbrăcat într-o uniformă militară cu mânecă scurtă, pantaloni scurţi, încălţat cu o pereche de bocanci şi cu o beretă roşie pe cap, fiind asaltat de numeroase femei social-democrate care l-au îmbrăţişat şi s-au fotografiat cu el.

În discursul său, Mazăre a spus că este o mare plăcere să participe la acest eveniment şi consideră că femeile reprezintă cel mai important lucru pe care îl are România.

Mazăre le-a invitat pe participantele la şcoala de vară a PSD să vină vineri seară într-un club din Mamaia pentru a se distra, spunând că lucrurile în viaţă trebuie făcute echilibrat şi cu măsură, dar că trebuie să te şi distrezi şi să ai curajul să spui întotdeauna ceea ce gândeşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici