Meciul de tenis Halep-Şarapova, difuzat la Congresul PMP în timpul numărării voturilor

Meciul de tenis din finala Roland Garros este difuzat la congresul Partidului Mişcarea Populară, în sala de la Palatul Parlamentului unde are loc reuniunea PMP, în timpul în care sunt numărate voturilor delegaţilor care şi-au ales conducerea partidului.

301 afișări
Imaginea articolului Meciul de tenis Halep-Şarapova, difuzat la Congresul PMP în timpul numărării voturilor

Meciul de tenis Halep-Şarapova, difuzat la Congresul PMP în timpul numărării voturilor

Meciul de tenis dintre Simona Halep şi Maria Şarapova, din finala turneului de la Roland Garros, este difuzat la congresul PMP pe două ecrane de mari dimensiuni folosite în timpul Congresului pentru difuzarea imaginilor din sală.

Difuzarea competiţiei sportive are loc în timpul numărării voturilor exprimate pentru alegerea noii conduceri a PMP, preluând imagini de la o televiziune de sport, însă după ce a fost anunţat rezultatul pentru funcţia de preşedinte al partidului.

După anunţarea rezultatului votului pentru funcţia de preşedinte al PMP, s-a continuat numărarea voturilor obţinute de candidaţii la celelalte funcţii din conducerea partidului.

Elena Udrea a fost aleasă la şefia PMP, obţinând 742 voturi, în timp ce contracandidatul său Daniel Funeriu a întrunit 209 voturi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici