Medicii decid, luni, dacă îl operează pe Liviu Dragnea. PSD amâna validarea listei la europarlamentare

Codrin Ştefănescu a declarat, duminică la un post TV, că l-a vizitat pe Liviu Dragnea la spital, iar medicii urmează să decidă, luni, dacă îl vor opera pe liderul PSD. Secretarul general al PSD a precizat că va fi amânată pentru o săptămână validarea în CEx a listei candidaţilor la europarlamentare.

7848 afișări
Imaginea articolului Medicii decid, luni, dacă îl operează pe Liviu Dragnea. PSD amâna validarea listei la europarlamentare

Doctorii decid, luni, dacă îl operează pe Liviu Dragnea. PSD amâna validarea listelor la europarlamentare

„Am fost să-l vizitez pe Liviu Dragnea la spital cu Mircea Drăghici exact când ne-am întors de la Brăila. Părerile doctorilor sunt împărţite. Adică doi dintre marii noştri sepcialişti spun că n-ar fi nevoie de o intervenţie chirugicală, alţi doi spun că e nevoie de două intervenţii chirurgicale şi urmează ca în seara asta şi mâine dimineaţă după ce mai fac un set de analize să ajungă la o concluzie comună. El ar dori să nu se ajungă la operaţie. Este o dublă hernie şi are şi o problemă la gât. E o chestiune cervicală. Urmează ca mâine să primim un răspuns exact. În orice caz, va trebui să stea la pat în următoarele câteva zile obligatoriu. Prin urmare va trebui să oprim turneul în ţară. La sfârşitul săptămânii aveam de vizitat colegii noştri din oraşele judeţen din Cluj, Sibiu şi Braşov. E foarte posibil să amân aceste conferinţe. Mâine voi vorbi cu colegii mei şi o să trimit o circulară în sensul acesta, în funcţie de ce aflăm mai multe de la medici”, a afirmat Codrin Ştefănescu, duminică seara, la Antena 3.

Luni urma ca Biroul Permanent al PSD să se întrunească, iar în cursul săptămânii era programat CEx, cu prezentarea listei candidaţilor la alegerile pentru Parlamentul European.

“Trebuia să facem Birou Permanent mâine (luni – n.r.) al partidului, asta era înainte de a face CEx în care urma să stabilim lista candidaţilor la europarlamentare. Marţi sau joi, erau două variante. O să amânăm săptămâna aceasta tot”, a spus Ştefănescu.

Totodată, strângerea de semnături pentru lista de candidaţi PSD se va finaliza în săptămâna următoare şi va fi depusă tot în această perioadă.

“Eu mâine voi trimite o circulară tuturor candidaţilor pentru a-şi depune dosarele complete la partid. În cursul zilei de mâine şi poimâine vom finaliza strângerea de semnături din ţară. Cred că vom depăşi 1.300.000 de semnături pe care o să le depunem în cursul acestei săptămâni. Partidul funcţionează”, a afirmat secretarul general al PSD.

Acesta a mai spus că, în opinia sa, Liviu Dragnea se va recupera foarte repede pentru că „este un om foarte ambiţios şi hotărât”.

Liviu Dragnea a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgovişte, de vineri, acolo unde a şi menţionat la pupitru că este foarte rece. Preşedintele social-democraţilor a fost în aceste zile în turneu la organizaţiile locale PSD, iar duminică ar fi trebuit să fie la Brăila.

Discopatia lombară apare în urma unor traume fizice repetate şi a presiunii constante şi îndelungate exercitatea asupra coloanei vertabrale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici