Mesajul lui Ponta pentru Băsescu de ziua lui: Să se bucure că vom avea în sfârşit un preşedinte

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a fost întrebat, miercuri, ce îi urează şefului statului, Traian Băsescu, de ziua de naştere, el arătând că acesta ar trebui să se bucure de faptul că, după doi ani – cât a trecut de la referendumul din 2012 – România va avea în sfârşit un preşedinte.

639 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Ponta pentru Băsescu de ziua lui: Să se bucure că vom avea în sfârşit un preşedinte

Mesajul lui Ponta pentru Băsescu de ziua lui: Să se bucure că vom avea în sfârşit un preşedinte (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

“După data de 17 o să avem un preşedinte al României şi dânsul, fiind cetăţean, ar trebui să se bucure că după doi ani în sfârşit avem un preşedinte”, a răspuns Ponta.

La rândul său, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a spus că îi urează lui Băsescu ce i-a urat şi şeful statului când şi-a sărbătorit el ziua de naştere.

„Îi urez ce mi-a dorit mie de ziua mea pe 28 octombrie, cu toată sinceritatea”, a răspuns Dragnea.

Întrebat ce anume, Dragnea a precizat: „Nu ştiu, cred că mi-a dorit «La mulţi ani!». Dacă e aşa, îi doresc la fel, nimic mai puţin”.

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte, marţi, 63 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici