Mesajul premierului Florin Cîţu cu ocazia Paştelui Catolic

Premierul Florin Cîţu a adresat sâmbătă un mesaj românilor care celebrează Paştele Catolic, marcat şi anul acesta de condiţiile impuse de pandemie.

154 afișări
Imaginea articolului Mesajul premierului Florin Cîţu cu ocazia Paştelui Catolic

Mesajul premierului Florin Cîţu cu ocazia Paştelui Catolic

„Credincioşii romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici lutherani se pregătesc să celebreze Învierea Domnului, cu aceeaşi încredere şi speranţă în puterea credinţei şi a binelui, chiar dacă şi anul acesta Sfintele Sărbători Pascale vor fi marcate de condiţiile impuse de pandemie”, a transmis premierul.

Florin Cîţu a precizat că apreciază responsabilitatea şi solidaritatea pe care comunităţile religioase le-au manifestat în toată această perioadă şi pentru îndemnul adresat credincioşilor ca măsurile dispuse de către autorităţi să fie riguros respectate.

„Viaţa spirituală ne hrăneşte speranţa şi ne ajută să fim mai puternici în încercările prin care trecem uneori. Doresc tuturor sărbători pline de sănătate, lumină şi bucurie, cu încrederea că împreună vom avea puterea de a depăşi greutăţile, mergând solidari pe drumul Învierii! Cristos a Înviat!”, se mai arată în mesaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici