Mihai Voicu este noul preşedinte al PNL Dolj

Fostul ministru pentru Relaţia cu Parlamentul Mihai Voicu este noul preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Dolj, el obţinând majoritatea voturilor exprimate de către cei peste 440 de delegaţi prezenţi, duminică, la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.

455 afișări
Imaginea articolului Mihai Voicu este noul preşedinte al PNL Dolj

Mihai Voicu este noul preşedinte al PNL Dolj (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a fost ales, duminică după-amiază, în funcţia de preşedinte al organizaţiei doljene a formaţiunii liberale, el fiind votat de către 361 de delegaţi din cei peste 440 prezenţi care şi-au exprimat votul.

Restul de voturi a fost împărţit între contracandidaţii săi la funcţia de preşedinte al PNL Dolj, respectiv Gheorghe Mitoaica, Adrian Stoian şi Constantin Poenaru, ultimul nici măcar nefiind prezent la conferinţa de alegeri.

David Lupu, membru al PNL Dolj care şi-a depus candidatura pentru şefia filialei, s-a retras din cursă înainte ca delegaţii să treacă la vot.

Comisia de validare a candidaturilor la preşedinţia PNL Dolj i-a interzis duminică fostului deputat Horaţiu Buzatu să candideze pentru şefia organizaţiei judeţene întrucât nu şi-ar fi plătit cotizaţia, pierzându-şi astfel calitatea de "membru activ".

"L-am anunţat în mai multe rânduri pe domnul Buzatu să-şi plătească cotizaţia, întrucât nu va putea candida. Am trimis o adresă la secretariatul general al PNL pentru a ne spune cum să procedăm în acest caz. De la Bucureşti, am primit o adresă pe 1 iunie care ne spune că domnul Buzatu, prin neplata cotizaţiei, nu poate vota şi nici candida întrucât şi-a pierdut calitatea de membru activ, fiind acum membru simpatizant", a declarat secretarul general al PNL Dolj, Dan Mogoş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici