Mihăilescu cere vot în plen pentru ca independenţii să aibă reprezentant în Comisia de regulament

Senatorul independent Şerban Mihăilescu a solicitat, miercuri, în plenul Senatului, introducerea pe ordinea de zi a cererii grupului independenţilor de a avea un reprezentant în Comisia de regulament, cerere respinsă marţi de Biroul Permanent.

12 afișări
Imaginea articolului Mihăilescu cere vot în plen pentru ca independenţii să aibă reprezentant în Comisia de regulament

Mihăilescu cere vot în plen pentru ca independenţii să aibă reprezentant în Comisia de regulament (Imagine: Mihai Spiridonică/Mediafax Foto)

Fostul senator PSD a solicitat preşedintelui Mircea Geoană includerea pe ordinea de zi a plenului de miercuri a solicitării grupului independenţilor de a avea un reprezentant în Comisia de regulament.

Mihăilescu a invocat articolul 66 din Regulamentul Senatului, care precizează că în Comisia de regulament sunt reprezentate toate grupurile parlamentare şi a argumentat că grupul independenţilor s-a constituit ca grup legal şi recunoscut.

Senatorul a afirmat că, în opinia independenţilor, respingerea de către Biroul Permanent al Senatului, marţi, a acestei cereri, a fost "greşită", nerespectând Regulamentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici