Ministerul Afacerilor Interne va propune un secretar de stat pentru relaţia cu prefecturile

Ministerul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a anunţat că va propune un secretar de stat pentru relaţia cu prefecturile, în contextul alegerilor parlamentare din decembrie.

265 afișări
Imaginea articolului Ministerul Afacerilor Interne va propune un secretar de stat pentru relaţia cu prefecturile

Ministerul Afacerilor Interne va propune un secretar de stat pentru relaţia cu prefecturile (Imagine Silvia Ilie / Mediafax Foto)

"La începutul săptămânii viitoare voi face o propunere pentru postul de secretar de stat pentru relaţia cu prefecturile. Până luni sper ca această numire să aibă loc pentru a avea un mic cerc de comanda la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. (...) Ieri a avut loc prima şedinţă a comisiei tehnice centrale, la care au fost prezenţi toţi reprezentanţii instituţiilor implicate în organizarea şi desfăşurarea alegerilor legislative. Practic, s-a dat startul organizării alegerilor. S-au eliberat toate alocările bugetare către prefecturi, astfel au suportul pentru a derula toţi paşii acestui proces. Prioritatea lor va fi derularea achiziţiilor pentru buletinele de vot, pentru a nu mai avea sincope aşa cum s-a întâmplat în trecut, când în unele zone acestea nu au fost gata la timp", a declarat Dragoş Tudorache la o conferinţă de presă.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 11 decembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici