Mircea Geoană: Anticipăm un război de lungă durată în Ucraina

Anticipăm un război de lungă durată în Ucraina, dar NATO va continua să încurajeze o soluţionare politică pe termen scurt, a declarat sâmbătă la Bistriţa secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană.

1231 afișări
Imaginea articolului Mircea Geoană: Anticipăm un război de lungă durată în Ucraina

Mircea Geoană: Anticipăm un război de lungă durată în Ucraina

„Anticipăm un război de lungă durată în Ucraina, nu vedem din păcate condiţii pentru o soluţionare politică în termen scurt, vom continua să încurajăm acest lucruri. Vreau ca împreună că combatem dezinformarea Federaţiei Ruse care încearcă să transforme agresivitatea lor în vina noastră, spunând că de vină sunt sancţiunile pentru problemele de securitate alimentară, de parcă nu blocada Rusiei, a porturilor ucrainene de la Marea Neagră, ar fi cauza reală”, a spus Mircea Geoană.

Acesta avertizează cu privire la dezinformările Rusiei, care va încerca să folosească elemente de insatisfacţie pentru a şubrezi unitatea NATO.

„Atenţie foarte mare pentru că dacă nu avem riscuri de securitate pentru ţările din NATO, avem riscuri ca propaganda, dezinformarea rusească, să încerce să folosească elemente de insatisfacţie economică şi socială pentru a şubrezi unitatea noastră, a naţiunilor democratice”, a precizat secretarul general adjunct al NATO.

Acesta a fost prezent sâmbătă, alături de ministrul Apărării Vasile Dîncu, la sediul Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, din Bistriţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici