Mitrea îşi face campanie la Consiliul Naţional, cu bannere şi materiale tipărite

Senatorul PSD Miron Mitrea, care şi-a anunţat candidatura la şefia partidului, a instalat, chiar la intrarea sălii din Paltul Parlamentului în care se organizează, joi, Consiliul Naţional, două bannere de autopromovare, câteva tinere distribuind delegaţilor şi un material tipărit.

21 afișări
Imaginea articolului Mitrea îşi face campanie la Consiliul Naţional, cu bannere şi materiale tipărite

Mitrea îşi face campanie la Consiliul Naţional, cu bannere şi materiale tipărite (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Cele două bannere instalate la intrarea sălii în care se va desfăşura Consiliul Naţional conţin fotografia lui Mitrea şi inscripţia "PSD revine la putere", pe fond roşu.

Pe o masă, între cele două bannere, sunt materiale tipărite, cu figura lui Mitrea şi broşuri în care acesta prerzintă "decalogul reconstrucţiei PSD" şi "Viziunea" sa despre reforma statului.

În cele aproximativ 30 de pagini ale broşurii, de format A4, nu există un anunţ explicit al candidaturii lui Miron Mitrea la preşedinţia PSD.

Broşura se deschide cu următorul text: "Opt ani de opoziţie! Opt ani de opoziţie din care au trecut deja cinci. Este cea mai mare pedeapsă primită din partea electoratului de un mare partid politic din România. Este pedeapsa pe care o ispăşeşte astăzi PSD. O pedeapsă pentru greşelile unei conduceri incompetente, o pedeapsă total nedreaptă pentru miile de membri şi militanţi ai partidului în teritoriu, care s-au bătut exemplar în anii electorali 2008 şi 2009".

Broşura conţine, în general, materiale postate în ultimele două luni de Mitrea pe blogul personal, inclusiv analiza principalelor greşeli ale actualei conduceri a PSD şi propuneri de reformare a partidului, de modificare a Statutului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici