Mitrea l-a vizitat, vineri după-amiază, la Primăria Capitalei pe Oprescu

Senatorul PSD Miron Mitrea s-a întâlnit cu Sorin Oprescu, vineri după-amiază, la Primăria Capitalei, cei doi având o discuţie privată care a durat peste trei ore.

10 afișări
Imaginea articolului Mitrea l-a vizitat, vineri după-amiază, la Primăria Capitalei pe Oprescu

Mitrea l-a vizitat, vineri după-amiază, la Primăria Capitalei pe Oprescu

La ieşirea din biroul primarului Sorin Oprescu, întrebat care a fost motivul întâlnirrii, Miron Mitrea a declarat, pentru MEDIAFAX, că "a venit în vizită la un foarte bun prieten".

Întrebat dacă dicuţia cu primarul general a atins subiecte privind alegerile de duminică, Mitrea a spus că "în niciun caz".

"Aşa cum Geoană se duce la Vântu, aşa vin şi eu în vizită la un foarte bun prieten", a spus Mitrea, refuzând să precizeze ce a discutat în întâlnirea cu Oprescu.

La rândul său, Sorin Oprescu a spus, răspunzând unei întrebări privind motivul vizitei lui Miron Mitrea, că a fost o discuţie pe "teme personale, ca între doi prieteni buni", fără a da detalii despre subiectele discutate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici