Mocanu: Ion Vasile nu înţelege că sediul nu mai este al lui

Senatorul Ion Vasile, care a spart, sâmbătă, uşa biroului senatorial a cărui yală fusese schimbată, nu înţelege că sediul nu mai este al lui după ce a fost revocat din funcţia de preşedinte al PSD Buzău şi şi-a anunţat demisia în plenul Senatului, afirmă vicepreşedintele PSD Buzău Victor Mocanu.

203 afișări
Imaginea articolului Mocanu: Ion Vasile nu înţelege că sediul nu mai este al lui

Vicepreşedintele PSD Buzău Victor Mocanu (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Victor Mocanu a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că spaţiul în care a funcţionat biroul senatorial al lui Ion Vasile a fost închiriat acestuia de către organizaţia judeţeană a PSD şi, o dată ce fostul lider al formaţiunii social-democrate a plecat din partid, anunţându-şi demisia din grupul parlamentar în plenul Senatului, era normal să fie schimbată yala la uşa de acces.

"Domnul senator Ion Vasile nu şi-a revenit din şocul primit, este un şoc foarte puternic care poate că îl va trezi, în sfârşit, la realitate. El nu înţelege că sediul nu este al lui, dar continuă că creadă şi să spună că e al lui. Sediul e al organizaţiei judeţene cu care Ion Vasile nu mai are nicio tangenţă. Era normal ca cei care conduc filiala să schimbe încuietoarea de la uşă. Faptul că el a spart uşa îl va face să se aleagă el cu o plângere. Vom vedea pe parcurs şi dacă vor fi lucruri sustrase sau degradate. PSD nu va mai închiria spaţiul acesta. Contractul şi l-a făcut cum a dorit el", a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX Victor Mocanu.

Senatorul PSD de Buzău Ion Vasile a spart, sâmbătă, în prezenţa poliţiştilor, uşa de la biroul sau senatorial, după ce a observat că yala fusese schimbată, fostul lider al organizaţiei judeţene a PSD depunând plângere la Poliţie împotriva conducerii actuale a formaţiunii social-democrate pe motiv că s-a impiedicat activitatea unui parlamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici