Monica Macovei afirmă că PDL se poate rupe dacă alegerile sunt incorecte

Europarlamentarul Monica Macovei, care candidează la şefia PDL, a avertizat, sâmbătă, că partidul se poate rupe dacă alegerile din 23 martie nu vor fi corecte.

209 afișări
Imaginea articolului Monica Macovei afirmă că PDL se poate rupe dacă alegerile sunt incorecte

Monica Macovei afirmă că PDL se poate rupe dacă alegerile sunt incorecte (Imagine: Gabriel Petrescu / Mediafaxfoto)

Monica Macovei a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la prezentarea moţiunii sale pentru şefia PDL, că este convinsă că oamenii din partid "nu vor fi de acord cu alegeri incorecte".

"Nimeni din grupul nostru nu a plecat la alt partid, ci au plecat din grupul de susţinători ai lui Vasile Blaga. Dacă se pune problema ruperii partidului, asta se poate întâmpla dacă alegerile nu sunt corecte. Sunt convinsă că poporul partidului, oamenii din partid, nu vor fi de acord cu alegeri incorecte. Avem asemenea experienţe proaste şi semne de alegeri incorecte", a spus Macovei.

Ea a afirmat că la prezentarea moţiunii sale la Suceava au fost prezente 15 persoane care au spus că sunt delegate la Convenţia Naţională a PDL, dar ulterior a fost informată că acestea nu erau, de fapt, delegaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici