Moşteanu, după întâlnirea între Ciucă şi Dîncu: Generalul a mai pierdut o bătălie

Generalul Ciucă a mai pierdut o bătălie, afirmă vicepreşedintele USR Ionuţ Moşteanu, după întâlnirea ministrului Apărării, Vasile Dîncu, cu premierul Nicolae Ciucă.

2206 afișări
Imaginea articolului Moşteanu, după întâlnirea între Ciucă şi Dîncu: Generalul a mai pierdut o bătălie

Moşteanu, după întâlnirea între Ciucă şi Dîncu: Generalul a mai pierdut o bătălie

„Azi (luni - n.r.) a discutat cu Vasile Dîncu despre singurul domeniu la care, teoretic, domnul general se pricepe - apărarea. Cu coada între picioare, umilit din nou de PSD, în loc să îl remanieze rapid pe ministrul transformat în trompeta lui Putin, marele general îi cere ”autoritar” lui Dîncu ”calibrarea comunicării publice la nivelul Ministerului Apărării în context guvernamental”, afirmă Ionuţ Moşteanu.

Vicepreşedintele USR apreciază că România „rămâne cu cel mai ruşinos ministru al Apărării din Europa”.

„Dar acestor oameni nu le mai pasă de imaginea noastră în plan extern. Dacă PSD o cere, Ciucă execută. Generalul marionetă”, încheie Moşteanu.

Reacţia vicepreşedintelui USR vine după ce purtătorul de cuvânt al Exe3cutivului, Dan Cărbunaru, a anunţat că premierul Nicolae Ciucă şi ministrul Apărării, Nicolae Ciucă şi Vasile Dîncu, au discutat, luni, la Palatul Victoria, despre „calibrarea comunicării publice la nivelul Ministerului Apărării în context guvernamental”.

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a ajuns, luni dimineaţă, la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu premierul Nicolae Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă afirma joi că îl aşteaptă pe Vasile Dîncu să revină în ţară pentru a avea „o discuţie cât se poate de deschisă” despre declaraţiile potrivit cărora şansă a păcii în acest moment poate să fie o negociere cu Rusia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
moşteanu,
ciucă,
dîncu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici