Moţiunea împotriva ministrului Mediului a fost respinsă în Camera Deputaţilor

Deputaţii au respins luni moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Mediului, Tanczos Barna.

379 afișări
Imaginea articolului Moţiunea împotriva ministrului Mediului a fost respinsă în Camera Deputaţilor

Au fost înregistrate 186 de voturi împotrivă, 83 pentru şi o abţinere.

„PSD, PNL şi UDMR au votat împotriva moţiunii depuse de USR împotriva ministrului UDMR al Mediului, Tanczos Barna. O victorie în Parlament pentru mafia lemnului şi gunoiului”, a fost reacţia celor de la USR.

Moţiunea intitulată „Amar de mediu. Ministrul Tanczos Barna trebuie să plece cât încă mai avem păduri de apărat” fusese semnată de 54 de deputaţi USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici