Moţiunea simplă a PNL împotriva lui Berceanu va fi dezbătută şi votată în această seară

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis ca moţiunea simplă împotriva ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, depusă de 54 de deputaţi PNL, va fi dezbătută luni seară, începând cu ora 18.30, votul urmând să fie dat în sesiunea de vot final programată la ora 20.30.

18 afișări
Imaginea articolului Moţiunea simplă a PNL împotriva lui Berceanu va fi dezbătută şi votată în această seară

Moţiunea simplă a PNL împotriva lui Berceanu va fi dezbătută şi votată în această seară (Imagine: Bogdan_Maran/Mediafax Foto)

"Astăzi (luni - n.r.), între 16.00 şi 17.00 activitate în comisiile parlamentare. De la ora 17.00 la 18.30, şedinţa în plen a Camerei Deputaţilor cu problemele înscrise pe ordinea de zi. De la 18.30 la 20.30, dezbaterea moţiunii simple depuse de colegii de la PNL, iar la ora 20.30 va urma o sesiune de vot final, care va începe cu votul pe moţiune", a anunţat secretarul Camerei Sever Voinescu (PDL), după şedinţa Biroului Permanent.

Democrat-liberalul a prezentat şi timpii stabiliţi pentru moţiune, Guvernul având 50 de minute la dipoziţie, liberalii - 15 minute pentru prezentarea moţiunii, PDL - 39 de minute, PSD - 38 minute, PNL - 22 de minute, UDMR - 7 minute, minorităţile - 6 minute, independenţii - 5 minute şi independenţii fără apartenenţă - 2 minute pentru intervenţii în plen.

Sever Voinescu a anunţat că ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, va fi prezent la dezbaterea moţiunii simple.

Liberalii cer demisia ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, în moţiunea simplă intitulată "Ministrul anti-transporturi şi pro-furt", depusă la Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici