Moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei Virgil Popescu a fost respinsă

Moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsă de Camera Deputaţilor. În favoarea ei au votat 85 de deputaţi, 191 s-au exprimat împotrivă, iar un deputat s-a abţinut.

331 afișări
Imaginea articolului Moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei Virgil Popescu a fost respinsă

Moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsă

„Atâta ipocrizie cât am văzut astăzi, aici în Parlament, din partea colegilor de la PSD nu încape nici măcar în această Casă a Poporului. Domnule Ciolacu, toată vara aţi fost la televizor să-l criticaţi pe Virgil Popescu pentru criza şi dezastrul din Energie şi astăzi aţi votat împotriva moţiunii. Este o ruşice ceea ce faceţi. De fapt, faceţi un spectacol ieftin la televizor şi în spatele uşilor închise vă negociaţi posturi de mii de euro la ANRE. Să vă fie ruşine”, Cristina Prună.

Un mesaj similar a avut şi liderul AUR, George Simion.

„Este absolut jignitor pentru români felul în care îl menţineţi în funcţie pe acest infractor care ar trebui să fie acuzat de trădare de ţară. De mult procurorii ar fi trebuit, dacă avem procurori în ţara asta, trebuiau să-l salte, de mult serviciile de informaţii trebuia să-i blocheze accesul la orice informaţie legată de securitatea de stat. Prin decizia de a-l salva pe Virgil aţi arătat că sunteţi complici şi participanţi la jaful naţional”, a spus Simion.

Deputaţii au dezbatut, marţi, moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, denumită „România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetenţa lui Virgil Popescu”.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a făcut acuzaţii grave, marţi, în Parlament, când se discuta moţiunea simplă împotriva sa. El acuză USR de „subminarea sectorului românesc” şi cere să fie luate măsuri împotriva europarlamentarilor Uniunii, care se opun energiei hidro în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici