Moţiunea simplă împotriva ministrului Marius Budăi, respinsă de Camera Deputaţilor

Moţiunea simplă depusă de USR şi Forţa Dreptei împotriva ministrului Muncii, Marius Budăi, a fost respinsă, marţi, de plenul Camerei Deputaţilor.

195 afișări
Imaginea articolului Moţiunea simplă împotriva ministrului Marius Budăi, respinsă de Camera Deputaţilor

Moţiunea simplă împotriva ministrului Marius Budăi, respinsă de Camera Deputaţilor

Moţiunea a fost respinsă cu 86 de voturi „pentru”, 177 „împotrivă” şi două abţineri.

„L-aţi salvat pe salvatorul pensiilor speciale şi prin asta, v-aţi constituit, oficial, prin votul în Parlament, în scut în faţa pensiilor speciale. Mergeţi şi spuneţi tuturor alegătorilor voştri ăc faceţi scut în faţa pensiilor speciale”, spune deputatul Cristian Seidler (USR)după vot.

„Este un simulacru de moţiune scrisă de oameni care nu au fost în stare de nimic atunci când au guvernat, care au adus doar sărăcie, foamete şi au închis oamenii în case”, spune Marius Budăi, în timpul dezbaterii moţiunii simple depusă de USR şi Forţa Dreptei împotriva sa.

Moţiunea simplă „Marius Budăi - ministrul salvării pensiilor speciale” a fost iniţiată de 56 de deputaţi USR şi Forţa Dreptei.

„A trecut peste un an de când PSD este la Ministerul Muncii, pe care l-a transformat în ministerul salvării pensiilor speciale, dar şi al supraimpozitării muncii celor mai săraci dintre cei care lucrează. Cu sau fără Marius Budăi la Ministerul Muncii este acelaşi lucru. De fapt, Marius Budăi nu munceşte, el nu ratează nicio emisiune TV la care, de fapt, nu spune nimic despre cum salvează pensiile speciale sau despre cum supraimpozitează contractele cu normă parţială. Adevărul este că nici PSD nu îi pasă prea mult de Marius Budăi, pe care l-ar putea sacrifica, la o adică, la rotativă”, se arăta în moţiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici