Nagy Levente (UDMR), revocat de Ponta de la Agenţia de Mediu şi înlocuit cu Toma Petcu, trecut la PLR

Nagy Zoltan Levente, fost director de cabinet al preşedintelui UDMR, a fost revocat de la conducerea Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, post pe care îl ocupa din iunie 2014, de la cooptarea UDMR la guvernare, şi înlocuit cu Toma-Florin Petcu, care în vară a trecut de la PNL la PLR.

1215 afișări
Imaginea articolului Nagy Levente (UDMR), revocat de Ponta de la Agenţia de Mediu şi înlocuit cu Toma Petcu, trecut la PLR

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Schimbarea a fost efectuată prin decizii semnate luni de premierul Victor Ponta.

Toma-Florin Petcu a demisionat în luna iunie din postul de subprefect al judeţului Giurgiu şi a părăsit filiala locală a PNL, pentru a se înscrie în Partidul Liberal-Reformator al lui Călin Popescu Tăriceanu.

Premierul a mai decis ca Bogdan Nicolae Badea, director general al Electrica Bucureşti în 2005-2007, să fie reinstalat secretar de stat în Ministerul Economiei, după ce tot Ponta l-a demis din această funcţie în luna februarie, şi ca Valentin Olimpiu Soneriu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, să ocupe aceeaşi poziţie în Ministerul Fondurilor Europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici