Năstase: Geoană să lase frustrările din trecut, să se alăture noii conduceri dacă îi pasă de PSD

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, îi transmite lui Mircea Geoană, joi, într-o postare pe blog, să lase deoparte frustrările din trecut, el recomandându-i să se alăture noii conduceri a partidului, dacă îi pasă de soarta acestuia, şi să nu uzeze de comunicate trimise de la distanţă.

30 afișări
Imaginea articolului Năstase: Geoană să lase frustrările din trecut, să se alăture noii conduceri dacă îi pasă de PSD

Năstase: Geoană să lase frustrările din trecut, să se alăture noii conduceri dacă îi pasă de PSD (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Dacă îi pasă cu adevărat de soarta acestui partid, îi recomand să lase comunicatele transmise de la distanţă şi să vină alături de noua conducere a partidului. E nevoie de experienţa noastră a tuturor, inclusiv a foştilor preşedinţi ai PSD, pentru a ajuta partidul să meargă într-o direcţie de performanţă politică. Statul pe margine este nespecific unui om curajos şi cu coloana vertebrală. Nimeni, DIN PARTID, nu doreşte să îi ia lui Mircea Geoană biroul de la Senat. Va trebui să lase deoparte frustrările venind din trecut. Aşa cum trebuie să facem cu toţii", afirmă Năstase pe blog.

El arată, într-o postare intitulată "Vechile metehne sunt cele care l-au atacat, energetic, din nou pe Mircea Geoană", că este mai surprins de reacţia lui Mircea Geoană privind plecarea unor social-democraţi din partid decât de plecarea propriu-zisă a acestora.

Năstase susţine, astfel, că reacţia lui Mircea Geoană - care aprecia, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presă, că plecarea lui Cristian Diaconescu din PSD arată că noua conducere a partidului se află pe un drum greşit - este "nepotrivită şi jignitoare".

"Reacţia lui Mircea Geoană este însă nu doar nepotrivită, ci şi jignitoare. După ce cu toţii am afirmat categoric că dorim să păstram funcţia de la Senat pentru Mircea Geoană, indiferent de cât de simpatic ni se pare domnia sa, văd că domnul Geoană continuă să se comporte ca o victimă. Punctul meu de vedere, de susţinere, a fost clar exprimat, deşi, în 2006, dacă îmi aduc bine aminte, domnul Geoană a fost cel care a cerut retragerea sprijinului politic pentru preşedintele Camerei", arată Năstase.

El mai afirmă că reacţia lui Geoană este "neîntemeiată", apreciind drept "ridicolă" încercarea de a sugera că adversarii lui Geoană l-au presat pe Diaconescu să se retragă din competiţia pentru şefia PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici