Năstase: Mă întreb dacă nu vom schimba denumirea partidului în PSD - Aripa Vanghelie

Liderul PSD Adrian Năstase a declarat, miercuri seară, la Târgovişte, că este nemulţumit de modul în care se pregăteşte Congresul formaţiunii, afirmând că se încalcă Statutul şi că imaginea partidului este din ce în ce mai mult asociată cu Marian Vanghelie.

29 afișări
Imaginea articolului Năstase: Mă întreb dacă nu vom schimba denumirea partidului în PSD - Aripa Vanghelie

Năstase: Mă întreb dacă nu vom schimba denumirea partidului în PSD - Aripa Vanghelie (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Mă întreb dacă nu vom schimba denumirea partidului în PSD-AV, Partidul Social Democrat-Aripa Vanghelie. Cred că discuţia noastră în legătură cu listele, închise sau nu, reprezintă o foarte mare diversiune. În loc să discutăm despre noua direcţie a partidului, cu statutul acesta de opoziţie, să discutăm de probleme grave, care ar necesita intervenţia noastră publică, asistăm la situaţii în care un vicepreşedinte al partidului zâmbeşte superior la o discuţie despre pensii şi salarii fără să intervină şi să spună un punct de vedere valabil. Mi se pare trist acest lucru", a spus Năstase.

Năstase a declarat, tot miercuri, la Târgovişte, că nu exclude varianta de a candida, totuşi, la preşedinţia partidului, însă această situaţie poate apărea doar în cazul în care motivele care l-au făcut să se retragă nu vor mai fi valabile.

La conferinţa judeţeană a PSD Dâmboviţa au fost desemnaţi cei 51 de delegaţi la Congresul de sâmbătă al partidului, care şi-au exprimat susţinerea pentru o eventuală candidatură a lui Adrian Năstase, iar în lipsa acesteia pentru Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici