Năstase: Mitrea a identificat corect greşelile PSD, dar are probleme legate de apropierea de Băsescu

Liderul PSD Adrian Năastase a declarat, joi, la Antena 3, că Miron Mitrea a identificat corect multe din greşelile partidului, dar are probleme legate de neimplicarea în campania electorală şi de faptul că a fost adept al intrării PSD la guvernare, poziţionându-se ca apropiat al lui Traian Băsescu.

20 afișări
Imaginea articolului Năstase: Mitrea a identificat corect greşelile PSD, dar are probleme legate de apropierea de Băsescu

Năstase: Mitrea a identificat corect greşelile PSD, dar are probleme legate de apropierea de Băsescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Miron Mitrea a exagerat şi el prin mesajele pe care le-a dat, tocmai pentru a se poziţiona şi el faţă de Mircea Geoană, cu o anumită direcţie a partidului, a identificat multe dintre greşelile partidului din ultimii ani şi a avut dreptate în ceea ce a spus. Sunt convins că unele din lucrurile pe care Mitrea le-a spus sunt adevărate, le-am spus şi eu şi alţii, dar dincolo de asta, el are o problemă pentru că, pe de o parte, în campania electorală nu s-a implicat - el spune că nu a fost invitat să se implice, iar pe de altă parte, el are altă problemă, în privinţa relaţiei cu PDL-ul, cu Traian Băsescu, a fost unul dintre partizanii apropierii de Traian Băsescu şi intrarea la guvernare, lucru care acum jenează", a spus Năstase.

Miron Mitrea a spus, într-o postare de marţi pe blogul personal, că se teme că "Geoană & co vor încerca să organizeze un congres aranjat", cu cât mai puţini delegaţi, aleşi pe criterii mai puţin democratice, susţinând că, dacă se va încerca acest lucru, PSD se va rupe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici