Năstase: Vrem să-l sprijinim pe Oprescu în calitate de candidat independent şi nu de membru de partid

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, declară că "nu sunt probleme" în PSD Bucureşti în ceea ce priveşte susţinerea candidaturii lui Sorin Oprescu pentru un al doilea mandat la funcţia de primar general al Capitalei şi spune că partidul doreşte să-l sprijine în calitate de candidat independent.

414 afișări
Imaginea articolului Năstase: Vrem să-l sprijinim pe Oprescu în calitate de candidat independent şi nu de membru de partid

Năstase:Vrem să-l sprijinim pe Oprescu în calitate de candidat independent şi nu de membru de partid (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Adrian Năstase a afirmat, duminică, la Vălenii de Munte (Prahova), că a discutat cu membrii PSD şi că "nu sunt probleme" în ceea ce priveşte susţinerea candidaturii lui Sorin Oprescu pentru încă un mandat de primar general al Capitalei.

"Eu nu am văzut în ultima perioadă rezerve în a susţine candidatura lui Sorin Oprescu şi sper că şi el va accepta (…) să fie susţinut. Noi l-am sprijini şi dorim să-l sprijinim în calitate de candidat independent şi nu de membru al unuia dintre partide. S-a văzut foarte clar că până la urmă el devine ţintă din partea unor televiziuni, din partea unor partide şi, evident, ştie şi el foarte bine că atunci când stai pe mijlocul drumului rişti să te calce maşinile care vin şi dintr-o parte şi dintr-alta. Fără îndoială, este utilă candidatura lui ca independent, oamenii vor acest lucru, a dovedit că poate să finalizeze proiecte în Bucureşti", a spus Adrian Năstase.

El a precizat că, în ceea ce priveşte atitudinea "colegilor" de la PNL Bucureşti, "cei care la început aveau opţiuni poate diferite, mai ales la nivelul sectorului 1, acum am văzut că acceptă şi ei această variantă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici