Netanyahu: ,,Niciodată din nou” este acum; acesta este cel de-al doilea război al nostru de independenţă, războiul umanităţii împotriva răului

La conferinţa de presă, Benjamin Netanyahu a spus: „Întotdeauna am spus „Niciodată din nou”. Niciodată din nou este acum”.

19445 afișări
Imaginea articolului Netanyahu: ,,Niciodată din nou” este acum; acesta este cel de-al doilea război al nostru de independenţă, războiul umanităţii împotriva răului

Facebook, Benjamin Netanyahu

Premierul Israelului spune că inima lui este frântă după ce s-a întâlnit cu familiile celor răpiţi, promiţând: „Vom folosi orice ocazie pentru a-i readuce pe fraţii şi surorile răpiţi în îmbrăţişarea familiilor lor. Răpirea lor este o crimă împotriva umanităţii”, îl citează publicaţia Times of Israel

Netanyahu îi denunţă şi pe cei care „îndrăznesc să-i acuze pe soldaţii noştri de crime de război” drept ipocriţi şi mincinoşi.

„Armata israeliană este cea mai morală armată din lume; armata israeliană face totul pentru a evita rănirea necombatanţilor”, spune el, cerând din nou locuitorilor din nordul Gazei să se îndrepte spre sudul Fâşiei Gaza.

Netanyahu a acuzat gruparea teroristă Hamas de crime de război, declarând că „foloseşte cetăţenii ca scuturi umane”, foloseşte spitalele ca sedii de teroare şi ia combustibil destinat spitalelor pentru a alimenta războiul împotriva Israelului. 

Premierul Netanyahu a declarat că va nimici gruparea teroristă Hamas şi că Orientul Mijlociu nu va mai arăta la fel. 

Pe 25 octombrie, chiar de aniversarea a 50 ani de la încheierea războiului de Iom Kippur, premierul a recitat versetul 60:18 din cartea profetului evreu Isaia, care se regăseşte şi în Vechiul Testament din Biblia creştină. 

,,Nu se va mai auzi vorbindu-se de silnicie în ţara ta, nici de pustiire şi prăpăd în ţinutul tău, ci vei numi zidurile tale Mântuire şi porţile tale Laudă"

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici