Nichita, despre o nouă candidatură la primăria Iaşi: Nu am niciun proiect politic în acest moment

Liderul PSD Iaşi Gheorghe Nichita a declarat, luni, că în acest moment nu are niciun "proiect politic", întrebat fiind dacă va mai candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Iaşi.

149 afișări
Imaginea articolului Nichita, despre o nouă candidatură la primăria Iaşi: Nu am niciun proiect politic în acest moment

Gheorghe Nichita (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Am spus-o foarte clar, nu am niciun proiect politic personal în acest moment. Singura chestiune care m-a interesat foarte tare este să nu fie lupte în PSD Iaşi pentru ca să se poată organiza alegeri şi să fie alegeri în cunoştiinţă de cauză, sigur să facem campanie în interiorul partidului şi nu doar în interiorul unor cotidiene din presa din Iaşi", a declarat Nichita.

Pe de altă parte, primarul suspendat al Iaşului a susţinut că de fiecare dată când are "un termen" în ancheta penală care îl vizează apar în presă atacuri la adresa sa.

"De ce toate aceste lucruri apar în momentul în care mie mi se termină o măsură, deci pe 30 ar trebui să-mi expire controlul judiciar şi a început un atac. Deci la fiecare termen pe care l-am avut în anchetă, cu o săptămână înaine, au început să apară tot felul de lucruri în o anumită parte a presei, provocate de adversarii mei, asta am înţeles-o, dar acum provocate de o parte a presei care susţin la Iaşi foarte clar şi am avut discuţii în acest sens şi am primit informaţiile necesare că nu e bine că sunt la partid, mă refer la PSD Iaşi, şi sunt chestiuni legate de interese care sunt legate de primărie şi de PSD", a spus Nichita.

Primarul suspendat al municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, cercetat de DNA sub control judiciar, a revenit, la începutul lunii august, în postul de preşedinte al filialei judeţene PSD Iaşi, după ce se autosuspendase din funcţie în luna mai, Nichita motivând că a luat decizia din cauza disputelor apărute în organizaţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici