Nicoară: Demisia lui Horea Uioreanu, un gest politic, nu cred că va afecta imaginea filialei

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, afirmă că demisia lui Horea Uioreanu din funcţia deţinută în Biroul Permanent Teritorial al PNL Cluj este "un gest politic" şi că nu crede că va afecta imaginea filialei judeţene.

284 afișări
Imaginea articolului Nicoară: Demisia lui Horea Uioreanu, un gest politic, nu cred că va afecta imaginea filialei

Nicoară: Demisia lui Horea Uioreanu, un gest politic, nu cred că va afecta imaginea filialei (Imagine: Mircea Rosca / MediafaxFoto)

Marius Nicoară a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că Horea Uioreanu a formulat mai multe critici în documentul cu demisia trimis conducerii centrale a PNL care sunt, însă, "generalităţi".

"Demisia lui Horea Uioreanu din funcţia de vicepreşedinte al Biroului Permanent Teritorial al PNL Cluj este un gest politic. Domnul Uioreanu rămâne membru al acestui organism, cu drept de vot, deoarece este preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. În documentul trimis conducerii centrale, în care anunţă că demisionează, sunt incluse mai multe critici care sunt nişte generalităţi, care pot fi combătute cu argumente. Nu cred că această demisie va afecta imaginea PNL Cluj", a spus Nicoară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici