Niculae Bădălău, despre huiduielile la adresa Vioricăi Dăncilă: Nu cred că violenţa asta trebuie dusă în politică

Ministrul Economiei Niculae Bădălău a declarat că violenţa nu trebuie să existe în politică, precizând că oamenii trebuie să îşi exprime opinia civilizat, iar echilibrul în stat să fie păstrat. Reacţia vine în contextul în care Viorica Dăncilă a fost huiduită prin mai multe oraşe din ţară.

478 afișări
Imaginea articolului  Niculae Bădălău, despre huiduielile la adresa Vioricăi Dăncilă: Nu cred că violenţa asta trebuie dusă în politică

Bădălău, despre protestele la adresa lui Dăncilă: Nu cred că violenţa asta trebuie dusă în politică

„Eu sunt mândru că fac parte din acest Guvern. De atâtea ori a fost terfelită, spunându-se tot felul de epitete la adresa premierului. Sunt oameni care fac multe lucruri pentru ţară şi oameni care vorbesc bine în public. Fiecare cu darul lui. Nu cred că violenţa asta trebuie dusă în politică. Cred că trebuie să păstrăm echilibru în stat şi să ne spunem părerea civilizat”, a afirmat Niculae Bădălău, duminică, la Realitatea TV.

Reacţia social-democratului vine după ce Viorica Dăncilă a fost aşteptată joi şi vineri de zeci de protestari în Cluj-Napoca, Arad şi în judeţul Timiş.

Totodată, la sosirea, sâmbătă, în Satu Mare,Viorica Dăncilă a fost aşteptată de câteva zeci de protestatari, care au scandat „Fără mici şi bere, PSD-ul piere”, „Susţineţi hoţii, vă pleacă nepoţii”, „PSD ciuma roşie”, „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie” sau „Jos Corupţia”. Jandarmii au format un cordon în faţa protestatarilor, pentru a-i ţine la distanţă, iar la un moment dat, membrii PSD au fost mutaţi de către jandarmi în faţa protestarilor, în aşa fel încât i-au acoperit pe aceştia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici